Gospel i New York City

Gospel i Harlem

Gospel i New York CityEn vaskeægte gospel oplevelse i Harlem må man næsten ikke snyde sig selv for. For de fleste, vil det være en kæmpe oplevelse at opleve Gospel i New York CIty og kombinér det med sightseeing i Harlem og du er godt dækket ind for en halv dag!

Hvad med en HARLEM on SUNDAY Bus tour? Fra tidlig hollandske gårde, til historiske områder fra den Amerikanske revolution, nutidens Harlem har udviklet sig til en Afro-amerikansk politisk og kulturel perle rig i historie, kultur og tradition. På denne tur vil du se Hamilton Grange, og Morris Jumel Mansion som blev brugt som militær center for den amerikanske revolution. I vil hører om Harlem's Renaissance hvor sorte forfattere og musikere, stod bag en blomstrende politisk bevægelse. I vil komme til at se Striver's Row, Sylvan Terrace og den flotte Abyssinian Baptist Church, Apollo Theater og 125. gade - "hovedgaden" i Harlem.

Et af højdepunkterne vil selvfølgelig være at overvære en lokal kirke's gudstjeneste.

Pris: $59 / voksne $45 / børn.
Tider: Hver søndag kl 9:00-12:30

Harlem Gospel - Soul Food and Jazz

Oplev de glade 1920er med en 'night out' i Harlem. Kom igennem nabolaget med en professionel guide, og lær mere om Harlem's rolle i historien om Jazz.

Se hvor den originale Cotton Club lå, hvor Duke Ellington og Lena Horne brugte timer på at underholde folk fra hele verdenen. Kør forbi hvor Savoy Ballroom hvor Benny Goodman og Chick Webb kæmpede under deres "Battle of the Bands", og hvor the Charleston, "Lindy Hop" og "The Big Apple" dansene blev en del af amerikansk kultur.

See det verdensberømte Apollo Theater, hvor Sarah Vaughan og Ella Fitzgerald vandt den populærer "Amateur Night". Du kommer også forbi Minton's Playhouse, hvor bebop "blev født" og hvor Charlie Parker, Miles Davis og Thelonious Monk startede traditionen med "jam sessions". Oplev en af Harlem's hotteste klubber hvor jam sessions fortsætter langt ind i de tidligere morgen timer.

Og maden bliver serveret, "family style", på Sylvia's legendariske restaurant. Sylvia's er kendt som "Dronningen af Soul Food".

Pris: $175 for både voksne og børn.
Tider: Hver mandag og torsdag, fra kl 19:00-12:00 (midnat)

* bemærk venligst, at disse ture er udbudt af vores partnere, og er derfor ikke med dansk guide. Evt. spørgsmål kan vi måske besvare, ellers vil vi sørge for kontakt til arrangørerne for dig.

One thought on “Gospel i New York City

Comments are closed.