Film og TV ture

New York City har siden tidernes morgen været kulisserne bag tusindvis af film og tv-serier. Du kan sikkert allerede selv nævne en håndfuld af dine favorit shows eller film, som er blevet optaget på byens gader og stræder.

Selvfølgelig, er der mange film der "ser ud som om" de er blevet optaget i byen, men i stedet er blevet optaget i studierne i Californien eller andre steder. F.eks. kan nævnes at "Venner" (Friends) ikke er optaget her i NY, og cafeen Central Perk eksisterer ikke i virkeligheden.
Til gengæld er TV-shows som Gossip Girl og Sex and The City blevet optaget her og klassiske film såsom "Rosemary's Baby", "Manhattan" og selvfølgelig "King Kong" omend Kong selvfølgelig ikke rigtig kravlede op på Empire State Building. Men det er en helt anden historie! Men, Empire State Building har faktisk været med i mere end 250 film!

Er du glad for film og tv, så burde du overveje om en tur med On Locations Tours ikke er lige for dig. Vi er glade for at formidle salget af billetter til deres tours*.
De er en virksomhed der har specialiseret sig i at vise dig hvor diverse shows og film er blevet optaget, og give dig følelsen af at du selv er en del af "the action"! - Og så er det et krav, at deres guides er skuespillere!
Virksomheden har eksisteret siden 1999, er NY's eneste film og TV tour virksomhed og har vundet mange priser for deres ture.

Priserne starter fra $39/voksne, $23 for børn. Turene foregår via bus og/eller som walking tour.

Ps. Køber du billetter til en af disse tours, kan du modtage 10% rabat på en af vores egne sightseeing tours med dansk guide. Send os en email med dit "booking #", og vi sender dig straks en rabatkode du kan bruge.

Sex and the City Hotspots Tour

Sex and the city tour

Central Park TV & Movie Sites

Central Park TV & Movie Sites

Ghostbusters Movie Tour

Ghostbusters Movie tour

When Harry Met Seinfeld Tour

When Harry Met Seinfeld Tour

Holiday Lights Movie Tour

holiday lights tour

Gossip Girl Tour

Gossip Girl Tour

NYC TV & Movie Sites

NYC TV & Movie Tour

TCM Classic Film

TCM Classic Film Tour

Sopranos Tour

Sopranos tour

The Real Housewives of New York City

Real Housewives of New York City

Bemærk venligst: Skulle I have nogen spørgsmål mht. turene, kontakt os venligst og vi vil enten besvare jeres spørgsmål selv eller sætte jer i forbindelse med arrangørerne. Turist i New York - NYC & Tours fralægger sig ethvert ansvar for indholdet af disse ture da vi ikke er arrangører af disse ture. Forhold udenfor vores kontrol kan ændrer produkterne til hver en tid.

%d bloggers like this: