Vi får tit spørgsmålet; Hvilken tour kan I anbefale der vil være god til [børn, teenagers, dårligt gående, shopping interesserede etc.]?

En vigtig del af at rejse, er at man tager oplevelser med hjem som er unikke og spændende - så selvfølgelig skal de tilpasses jeres behov og interesser.

En stor del af hvad vi specialiserer os i, er netop sightseeing ture der er skræddersyet og passer dig og dine rejsefællers ønsker.

Der er mange ting at se og opleve i NY, men med en erfaren guide vil du både få historie og interessante facts om byen, men også se områder du nok ikke selv havde fundet frem til! - Samtidigt med at du sparer tid!

Vi tager dig rundt i alle fem 'boroughs', hvis det er det du ønsker - eller vi fokuserer på et specielt område, et særligt tema eller noget helt tredje.

Vi kan bruge hele dagen med dig, eller blot nogle få timer. Der er virkelig ingen grænser for, hvilken type sightseeing ture vi kan kreerer med dig i fokus! Vi kan hente dig i lufthavnen, hvis du blot er her i en dag eller to. Eller vi kan hente dig fra dit hotel eller lejlighed. Dette er virkelig den mest geniale måde, at se og opleve så meget af New York som muligt! Vi garanterer for at I får en god dag med os.

Du kan som udgangspunkt vælge mellem vores offentlige tours, hvis du blot ønsker en privat 2-timers tour, eller "bygge" fra eller til på selvsamme ture som dine interesser skulle være. Det er her vores ekspertise gør at DU ikke går galt i byen! - Du sparer tid, samtidig med at du ser byen fra en anden vinkel! Du vil uden tvivl nyde den personlige, interessante og sjove sightseeing tur med os! Ligesom hundredvis af danskere tidligere har. Hvis du er i tvivl, læs vores gode reviews både på vores hjemmeside, på Tripadvisor og på Facebook.

Eksempler på tidligere special designede ture:

2 timers "Upper-Upper Manhattan": Sammen med turister der har været i NY flere gange før, begav vi os på udflugt på det øverste af Manhattan. Vi gik igennem områder hvor turister ikke færdes normalt, og oplevede et Manhattan der både rummer fantastisk smuk arkitektur og kultur der er så modsat vores danske. Turisterne udbrød: "Vi kunne slet ikke forestille os, at det var sådan det så ud heroppe. Wow!"

4 timers "Grafitti tur i Williamsburg og Long Island City": Det var en fødselsdagsgave til en 18 årig søn, som sidst på turen sagde: "Det føles slet ikke som en tur. Det føles bare som om, vi har været sammen med venner!"

6 timers "Mondæne NYC tur": Vi startede på Upper West Side, var igennem Central Park, tog til Harlem, gik igennem East Harlem hvor man stadig kan fornemme 80ernes NY. Oplevede fancy Upper East Side og sluttede af på Grand Central Terminal. Turisterne fortalte: "Vi havde aldrig oplevet så meget på så kort tid - og slet ikke på egen hånd!"

Læs igennem vores ros fra tidligere kunder, og derigennem vil I kunne se hvordan vi har tilpasset og planlagt sightseeing ture så alle kan være med - uanset alder, sprogvanskeligheder eller mobilitet. Williamsburg walking tour

2019 priser* for grupper fra 1-8 personer:
2 timer: $200
3 timer: $275
4 timer: $350
6 timer: $500
8 timer: $650
10 timer: $800
Rejser I mere end 8 personer sammen, se vores grupperejse sektion: Grupperejser og studieture

NB: Vi udbyder vores ture hver dag, hele ugen rundt. Du er velkommen til at booke, uden først at have kontakt med os men vi forholder os retten til at ændre datoen skulle dette være meget nødvendigt!

Er du parat til at designe din ultimative New York City oplevelse med os? – Book via nedenstående link!*
*Det er hurtigst og lettest at booke via vores bookingplatform Fareharbor. Dog tillægges der 6% booking gebyr. Ønsker du at undgå dette, så send os en mail på frontdesk@turistinewyork.dk og vi kan sende dig en faktura med betalingsløsning som bankoverførsel til vores konto i Nordea, eller via PayPal.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turist i New York
Average rating:  
 2 reviews
by Anders Kjær Jørgensen on Turist i New York

5 timer i selskab med Maria er en fantastisk god oplevelse. God entusiastisk guide, masser af baggrund, fortælling og historie, og det hele i et både tilpas, og veltilrettelagt tempo. Kan varmt anbefales. Denne tur gik til Chinatown, little Italy, og Central park..

by Simon on Turist i New York

Hej Maria.

Bedre sent end aldrig. Tak for den fantastiske tur rundt i Queens i oktober. Det var helt sikkert det hele værd, bare det at vi har boet i Queens alle de gange vi har været der. Så fedt at du havde tid til at vise os Queens fra en helt anden side. Anbefaler dig gerne. Måske man skal tage en Manhattan tour næste gang 😉