Lej lejlighed i New York


Lej privat lejlighed i New York


Turist i New York - NYC & Tours anbefaler rejsende at undersøge mulighederne for, at leje privat når I besøger New York. Som førstegangs-bruger kan det måske være lidt skræmmende at leje en lejlighed af en fremmed, men stol på dine instinkter og book kun via anbefalede hjemmesider og følg deres instruktioner. Når du booker via hjemmesider, der specialiserer sig i at lade private udleje deres boliger følger der en masse garantier med. Det er din beskyttelse, for at du får hvad du betaler for.

Hjemmesider såsom Airbnb og Roomorama er kendt over hele jorden, for deres "sharing-economy" forretningsmodel. Det er ganske rigtigt, at der er strenge regler og love sat i kraft i NY vedr. disse typer udlejninger - men det er forkert, hvis du tror at det er ulovligt for dig at leje! Det er det ikke! Du vil ikke få juridiske problemer hvis du lejer en. Hvorvidt det er lovligt for udlejer er en anden sag. Reglerne er en smule indviklede men altså ikke noget du som lejer behøver bekymrer dig for.

Lej lejlighed i New York? Hvorfor ikke hotel? Der er stor frihed forbundet ved at indkvartere sig privat i storbyen. Og ind i mellem er der også store besparelser. At have sin egen private lejlighed at vende tilbage til, efter en lang dag med shopping og sightseeing gør at man kan lade op, lave sin egen mad, og slappe af anderledes end på et hotel værelse. Og så er der også fordelen af, at bo i områder der ikke er så "turistede"! I bør søge bolig alle steder i byens 5 bydele; deen om at bo "central" i NYC er et vidt begreb. Så længe der er en subway station nær ved lejligheden, så går I ikke glip af noget som helst!

 

Dansk-ejede lejligheder i New York


1 bedroom 1

Turist i New York - NYC & Tours er glade for at samarbejde med VIA NYC der har et par lækre lejligheder i byen. Disse lejligheder er ejet af en dansker, og vi kan stå inde for kvaliteten, beliggenheden og rigtigheden af disse lejligheder.

Lejlighederne er beliggende på Lower East Side på Manhattan, er dejligt indrettet med alt det nødvendige, rene og typisk Skandinavisk stil - og så er de kun få minutters gågang fra subway, indkøb og massevis af restauranter. Bemærk venligst: De er begrænset til max. 3 personer!
Priserne svinger alt efter sæsonen, men ligger som regel mellem $120-$200/nat (med forbehold for ændringer)

Hvis du ønsker at vide mere, såsom prisniveau og ledige datoer send os en besked via nedenstående kontaktformular. Du vil modtage direkte besked fra udlejeren som vil varetage yderligere kommunikation.

Vær obs på, at denne kontaktformular udelukkende er for yderligere information omkring VIA NYC lejlighederne - og ikke en generel ansøgning om hjælp til at finde bolig.
Hvis du ønsker at vi skal bistå dig i en generel søgning, gør vi det gladeligt - men henfører til vores concierge service gebyr for denne service:
Concierge service gebyr - få hjælp til søgning af passende overnatning!

Få oplysninger om VIA NYC's lejligheder