Hotel og vandrerhjem

... læs andres anbefalinger af hoteller og vandrerhjem i NYC!

At finde det rette hotel, når beslutningen om at tage til New York er truffet er nok en af de sværeste valg at træffe. For, måske er det din første tur til NY. Måske tænker du det er bedst at bo "centralt", men hvad er centralt og hvorfor er det så dyrt at at leje hotelværelser i New York?
Læs vores "Guide til NYC hotel og vandrerhjem!" - Her kan du måske finde inspiration til hvordan du bedst søger efter et hotel eller vandrerhjem der passer til dine behov og dit budget!

Når det så er sagt; nedenstående er en liste af hoteller som vi ved er anbefalelsesværdige. Enten fordi andre turister har fortalt om deres oplevelser der, eller fordi vi selv har personlig erfaring med disse hoteller.

Vi anbefaler hotelsøgning med Hotels.com, Expedia.com eller direkte på hotellernes egne hjemmesider (via en google søgning). Men selvfølgelig kan det være du finder en god pris, ved at klikke lidt rundt. Vi kan dog godt li' Hotels.com aflysningspolitik og anbefaler at kigge nærmere på den!

God jagt - og rigtig god tur til New York City!

ONE UN New York ONE UN New York "Vi var i New York i maj 2013 og boede på ONE UN - New York, med en fantastisk udsigt over East River og Roosevelt Island. Fra vores værelse på 37. etage var udsigten i særklasse, sikke et panorama af lys over Long Island og den flotte Pepsi reklame lige overfor. Værelset var pæn og rent, samt der var god plads. Servicen på hotellet var helt i top, alle var opsat på at gøre det til en oplevelse at bo på ONE UN - New York. Vi havde f.eks ikke forventet at der var adgang til internet, uden at der skulle betales for det, men der overraskede de os.. Vi fik en kode og wupti der var fri adgang under hele opholdet, 7 dage. Næste overraskelse var, at der hverdag blev serveret den dejligste morgenmad, noget som vi hjemmefra havde regnet med at skulle ud og købe i nabolaget. Overraskelserne fortsatte, hverdag fra 17-19 blev serveret små lækkerier i deres Skybar og drikkevarer for free Så man kunne lige ligge bunden der inden man gik ud i Manhattans gader. Hotellet ligger dejligt centralt.. I gå afstand til Times Square f.eks. Vi tog ofte Metroen fra Grand Central Station, som kun lå 3 gader væk. For os var det en fremragende måde at opleve New York. Hoteller får derfor 4 stjerner fra os, kan derfor varmt anbefales. Anbefales af Henning, Henriette og Amalie"
Row NYC Row NYC "Vi boede på The Milford NYC (Nu, "ROW NYC"), da vi var i New York i oktober 2012. Vi boede på 28. etage og kunne fra vinduet kigge ned til Times Square. Hotellet var rigtig flot og rent og personalet var yderst hjælpsomme og meget imødekommende. Værelset var ligeledes rent og med god plads. Hotellet var under renovation da vi var der, så morgenmaden blev serveret på en cafe på den anden side af gaden. Morgenmaden var super lækker og cafe'en var ligeledes et meget indbydende sted. Hotellet havde en fantastisk beliggenhed! Vi lå en gade fra Times Square, der var en metro station lige rundt om hjørnet, samt mange af seværdighederne var kun i en gå afstand fra hotellet. Hotellets personale var også meget hjælpsomme med at finde steder og spise, vise vej på kort til hvad man nu end søgte. Da vi skulle hjem stod der personale uden for hotellet og hjalp gæsterne med at få en taxa, putte kufferter og diverse oppakning i bilen og fortælle taxa chaufføren hvor vi skulle hen - uanset om man skulle hjem eller ej. Et super lækkert hotel - det gjorde helt klart vores ferie i New York ekstra god! Desuden boede Snoop Dog også på hotellet i samme periode så ham mødte vi også!Vi kan helt klart anbefale The Milford NYC - 4 stjerner herfra! Anbefales af Malene og Karina"
InterContinental - New York Times Square InterContinental - New York Times Square Jeg tog en enkelt overnatning på InterContinental Hotel - Times Square i oktober 2012. Prisen var $249/nat. Beliggenheden er helt fænomenal. Du er på 8. avenue og 44. street, kun et stenkast fra subway systemet og Times Square. Du har massevis af restauranter, bare, deli's og shops omkring dig. Hotellet er flot, fra lobby til elevator til værelse. Restaurant og bar, med gode siddemuligheder hvis man vil slappe lidt af uden for sit værelse. Selvom der er massevis af hoteller i området, så er InterContinental et godt bud. Hvis prisen er passer budgettet, vil jeg absolut anbefale at booke her. Hotelværelset der er relativt stort tilbyder selvfølgelig alt det essentielle, og lidt til; badekåbe og slippers, gratis GOD kaffe og te. Badeværelset er bare super lækkert. En anden bonus er, at hotellet ligger kun et stenkast fra Port Authority, hvor man kan tage busser til andre steder i USA. Hvis du skal en dagsrejse til f.eks. Boston eller DC så er det ideelt! Anbefales af Maria-Leena Kerr, indehaver af Turist i New York"
The Westin New York at Times Square The Westin New York at Times Square "Jeg tog en enkelt nat på Westin Hotel ved Times Square, i oktober 2012. Jeg havde et par dage forinden boet en nat på Intercontinental Times Square. Jeg betalte $429 for den ene nat, men det var kun et par dage før Halloween, så jeg går udfra at det var derfor priserne var noget højere end forventet. Hotellet er mega stort, og servicen er helt fin. Restuarant og bar, hyggelig. Lobby område enormt og god wifi-forbindelse. Centralt placeret ved siden af flere af de store subway linier, og Port Authority. Og kun et stenkast væk fra Times Sq. Tonsvis af butikker, restuaranter og kiosker i området! Værelset jeg havde, havde fed udsigt over E-Walk på 42. street. Kæmpe gigantisk spejl, og en masser af gulvplads. Derudover, var det essentielle tilbehør såsom mini-bar og kaffe/te. Badeværelset lidt ældre, men rent og pænt. Vil anbefale det til venner og familie, hvis prisen er rigtig. Anbefales af Maria-Leena Kerr, indehaver af Turist i New York"
Pod 51 Pod 51 "Da vores stam lejlighed på Manhattan desværre var lånt ud, var gode råd dyre - ligesom hoteller på Manhattan 🙂 Efter at have kigget lidt rundt på hotels.com, kom vi frem til vi ville prøve koncepthotellet Pod 51 på 51. gade. Det blev et dejligt bekendtskab 🙂 Prisen for to personer var 8000 kr for en uge, men havde heldigvis en voucher på 1000 kr så vi kom ned på 7000 kr så det var ok. - Vi kom med en absolut forventning om at værelset var småt, men det fungerede rigtigt godt. Der var to køjesenge med en lille fladskærm hver og et lille skrivebord, det fungerede perfekt. Wi-fi var absolut også en god oplevelse, det fungerede fejlfrit og var hurtigt, meget vigtigt med alle de billeder vi skulle uploade. En vigtig ting også var at der var pænt og rent. En ting jeg altid havde svoret jeg aldrig ville begive mig ud i var fælles toilet og bad, men det var endnu en ting der fungerede godt, over døren på værelset var der et skilt med 4 toiletter og så lamper over så man kunne se hvornår der var optaget, det var smart. Den bedste ting ved dette hotel var absolut tagterrassen, den var verdensklasse, og med det vejr vi havde kunne vi ikke ønske os mere, ud over masser af behagelige stole og borde var der også to store slags dobbeltsenge med kæmpe madrasser hvor man virkelig kunne flyde hvis man havde brug for det 🙂 Det var en fornøjelse at gå en tur ned på den lokale cafe og bestille noget take-out og så medbringe det på tagterrassen, det gjorde lige en forskel at få lidt sol og ro og nyde sin mad og drikkevarer lidt væk fra det travle byliv. Så kan kun anbefale Pod 51 meget varmt. Til orientering er der både dobbeltværelser og værelser med eget bad til en merpris selvfølgelig. Anbefales af Henrik Støckel"
Travel Inn Hotel Travel Inn Hotel "Jeg boede her af to omgange i 2008 og 2009, sammen med familie. Baseret på vores oplevelser den gang, anbefaler jeg gerne Travel Inn Hotel til familier, som leder efter overnatning der tilbyder mere end blot en seng. Dette er fuld service hotel, hvor der tilsyneladende er styr på tingene. Travel Inn er perfekt placeret på 42. gade og 10. ave, kun 10 minutters gang fra Times Square! Der er pool, og gratis parkering. Værelserne har køleskab og microbølgeovn, samt tv. Hoteller er indrettet med mørke møbler, mørke farver og er af ældre stand men der er nydeligt rent og pænt. Der er en diner lige ved siden af, hvor du kan få vaskeægte amerikansk morgenmad. Og så er der supermarked en block væk, samt pizzaria et par enkelte minutter derfra. De tilbyder 2 og 4 personers værelser. Som altid er priserne sæsonpræget og ligger i sommerperioden fra $225/nat, og ved helligdage omkring fra $300/nat. Anbefales af Maria-Leena Kerr, indehaver af Turist i New York
St Marks Hotel St Marks Hotel "St. Marks Hotel ligger helt perfekt, godt nok i et bar-kvarter, men det mærkede vi ikke noget til. Det er i gå afstand til det meste og kun få gader fra den subway, som bringer dig det meste af Manhatten rundt. Hotellet ligger samtidig i et kvarter med gode spisesteder og hyggelige/specielle kvarterer lige omkring. Og på den del af Manhatten (den nedre) er der knap så hektisk en atmosfære og knap så overfyldt og turistet som længere mod Nord. Selve hotellet ligger gemt lidt væk og er direkte placeret ovenpå en bar og man vil sagtens kunne gå forbi det, hvis man ikke ved, at det er der. Vi var bevidste om placeringen hjemmefra og hotellet gør også opmærksom på, at der kan komme støj fra gaden, så vi havde på forhånd bedt om et værelse væk fra gaden. Det fik vi også og selvom vi i stedet kom til at kigge direkte ind i en betonvæg, så var der fred og ro. Så ingen problemer i det. Det er hverken et moderne, lyst eller specielt indbydende hotel ved første øjekast og hvis det er vigtige faktorer, så skal man ikke vælge St. Marks Hotel. Det er indrettet med mørkt træ, gulvtæpper og værelserne er ikke særlig store. Men der er rent, pænt og plads nok! Når jeg siger det, så er det med tanke på, at man i New York ikke får ret meget for pengene. Vi havde eget badeværelse, hvilket til gengæld var særdeles vigtigt for os, da vi rejste med et barn på omkring 1 år - og det er altså langt fra en selvfølge i New York. Sengene er ikke fantastiske - lidt til den hårde side, men hotelsenge er vel egentlig sjældent særligt komfortable og det vil aldrig være det samme som ens egen seng derhjemme. Vi fik et værelse, hvor der var 2 stk. 3-kvart senge (bestilt sådan hjemmefra) og derudover var der faktisk kun ét åbent skuffe/skabsarrangement til tøj og 2 lænestole uden bord til. Men det var også rigeligt til os. Vi gav 140 $ pr. overnatning og den rimelige pris var faktisk også én af de faktorer, der i sidst ende gjorde, at vi valgte netop dét hotel. Der findes altså ingen minibar, skrivebord, babyseng og lignende som man måske er vant til, når man normalt bor på hotel, men det er altså også New York og standarden er bare en anden end alle andre steder! Derudover var der daglig rengøring, 24-timers åben reception med venligt og hjælpsomt personale og aircondition på alle værelser. Så alt i alt et udemærket hotel til en meget favorabel pris, der nok bedst egne sig til det ikke alt for kræsne publikum, der ikke går så meget op i udseende og bekvemmeligheder. Men pænt, rent og fint nok til os. Vi føler i hvert tilfælde ikke, at vi manglede noget. For os blev de vigtigste faktorer: Prisen (inkl. eget badeværelse) og beliggenheden. Det er 2 faktorer som er svære at forene og få til at gå op i en højere enhed, når man rejser til New York og hvis man er så heldig at opnå det, så er jeg overbevist om, at man måske bliver nødt til at gå en smule på kompromis med andre bekvemmeligheder. Anbefales af Sebrine og Christian"
HI New York City HI New York City "Rejser du alene, og ikke har noget problem med at dele værelse med fremmede - eller rejser I flere sammen, så er Hostelling International New York at anbefale på det varmeste! På vaskeægte vandrerhjems-maner formår de at tilbyde en sikker base for rygsæksrejsende (eller for os der rejser på budget) med gode, rene faciliteter, gratis morgenmad og masser af aktiviteter planlagt i løbet af ugen. Desuden er beliggenheden i top med kun en block fra subway'en. Prisen, selv her i sæsonen er absolut også fair. Jeg betalte $50 for en nat i juni 2012, men de har priser der starter fra $29/nat! Har du ikke et medlemskort til vandrehjemskæden tager de ekstra $3/nat, men et kort kan erhverves for $28, så det vil hurtigt kunne betale sig. Anbefales af Maria-Leena Kerr, indehaver af Turist i New York"