Om Turist i New York

Om Turist i New York

Hvem står bag “Turist i New York”?

Hjemmesiden Turist i New York er en del af enkeltmandsvirksomheden NYC & Tours, og drevet af danske Maria-Leena Kerr der er uddannet indenfor hotel og turisme industrien. Hun er samtidig autoriseret af Department of Consumer Affairs, til at give guidede ture i New York City.

Turist i New York er ikke blot en blog, hvor du kan læse om gode oplevelser i New York, men skal bruges som et opslagsværk til at finde gode råd, vejledning og information til at planlægge jeres rejse til New York. Og, derudover som en markedsplads for køb af sightseeing ture og andre services.
Vi ønsker du får en lettere og mere fornøjelig planlægning af rejsen samt at give dig inspiration til unikke og individuelle oplevelser der vil gøre ferien perfekt.

Vores firma:
Artikler, information og andet du finder på Turist i New York er ganske gratis men mange ønsker mere omstændig hjælp til planlægning af ferien i New York, og derfor udbyder vi concierge services der knytter dig til en New York Ekspert som vil bruge tid og energi - på dig! Alt efter hvad du søger, vil der være en service du kan benytte dig af som kan fjerne et par hovedpiner eller to.
Du kan finde dem der på siden: Vores Concierge Services

Vi tilbyder dagligt offentlige guidede ture med dansk guide. Disse ture er offentlige, men vi tillader maks. 8 personer på turen ad gangen, for at være sikre på at alle får samme oplevelse. De offentlige ture, kan dog også bookes som en privat tur så det kun er dig og dine rejsefæller, der deler oplevelsen.
Vi tager også gerne imod særlige ønsker til guidede ture, og kan sagtens arbejde omkring særlige forhold. Private ture for familier, grupper og skoleklasser kan arrangeres. Du kan læse mere om disse her: Design din egen tour! og Grupperejser & studieture

For yderligere spørgsmål, venligst kontakt os via vores: Kontakt formular eller send en mail til info@turistinewyork.dk

Indehaver og tour guide:

Maria-Leena Kerr, tog til New York City første gang i 2006, og forelskede sig øjeblikkeligt i den fantastiske storby. De efterfølgende knap fem år, blev fyldt med yderligere tretten rejser som turist indtil hun bosatte sig i Queens, NY, sommeren 2011.
Hun har en 2-årig international serviceøkonom uddannelse bag sig, indenfor hotel og turisme fra Hotel-og Restaurantskolen i København. Fra 2012 til 2015 studerede hun på City University of New York og dimitterede i sommeren 2015 med ære (Magna Cum Laude & Dean's List) med en BA indenfor hotel, turisme og iværksætteri.

Hun er autoriseret New York City Sightseeing guide, medlem af Guides Association of New York (GANYC), og en del af "Multi-Lingual Committee" som er et udvalg bestående af fler-sprogede tour guides.
Derudover, er hun involveret i frivilligt arbejde som mentor for internationale studerende i New York - og uofficielt for mange, mange danskere der sender mails og beskeder og ønsker hjælp til at få drømmen om NY til at gå i opfyldelse.

Hun blev mor til sit første barn, lille Markus i august 2016 og er pt. på deltids-barsel hvor hun planlægger nye ture og tiltag der gør sightseeing og en rejse til NY langt mere børnevenlig!

Tour guide:

Else Grotrian har boet i Brooklyn Heights siden 1981 og har arbejdet på Manhattan lige så længe. Hun har et indgående kendskab til byen, som hun betragter som sin egen ”vidunderlige, spændende og omskiftelige by”.

Else har været autoriseret tour guide i New York siden marts 2015, og har siden da brugt masser af tid på yderligere at opbygge sit kendskab til byen for at skabe nogle underholdende og interessante ture - specielt med henblik på danske besøgende. Else har i al den tid, hun har boet i New York, været stærkt involveret i danske forhold, bl.a. ved sit arbejde gennem 21 år i Unibank/Nordea, og siden 2009 som medarbejder i administrationen på Det Danske Generalkonsulat i New York. Det er således lykkedes hende at holde det dansk sprog intakt.

Desuden er Else bestyrelsesmedlem i Jacob A. Riis Neighborhood Settlement House, hvor hun er med til at hjælpe mindrebemidlede unge og ældre fra et socialt boligbyggeri i Queens, som er oprettet med inspiration fra den danske socialreformator, Jacob A. Riis. Sidst, men ikke mindst er hun også medlem af Guides Association of New York City (GANYC):
http://www.ganyc.org/else-grotrian

 
 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 1 reviews
by Malene on Turist i New York

D. 7 juni, 2016 var min familie og jeg på en tre-timers walking tour på spidsen af Manhattan med tour guiden Else Matthews. Det var en personlig, og engagerende oplevelse at blive introduceret til området, og de mange fascinerende landemærker. Else gav os historier, som jeg er sikker på jeg ikke kan finde i nogen guide bøger. Det er helt tydeligt, at hun elsker byen og hun gav en tur fuld af entusiasme og charme! (frit oversat fra engelsk)