Ny tour: The High Line & Chelsea

Sommeren 2017 er officielt skudt igang med tusindvis af danskere på vej til New York i disse dage. Vi ser frem til, at møde mange danskere på vores sightseeing tours! Men flere af jer, har talt og vi har lyttet! Derfor:

Vi er glade for at tilbyde en ny tur på programmet, som er billigere og kortere end vores øvrige tours. Det er en tour der er fokuseret på en utrolig populær attraktion i New York i et ultra-cool nabolag. The High Line & Chelsea er en tour der vil varer ca. 75 minutter, og koste $20 per person på den ugentlige, offentlige tour. Du kan også vælge, at du kun vil have dine egne venner eller familiemedlemmer med på touren og booke den som privat tour en af de øvrige dage. Prisen er i så fald $125 for jeres gruppe op til 8 personer.

Denne tur vil være ideel for jer, der gerne vil have en kortere introduktion til dette område i byen og er ideelt for dem der har begrænset tid i NY, dem der gerne vil fokuserer på et mindre område og for dem der rejser på et budget, men godt kunne tænke sig at opleve at have en dansk guide i New York.

The High Line var engang en jernbane der blev benyttet til at fragte gods i det industrielle område af Chelsea og Meatpacking District. I dag er disse områder ikke længere præget af fabrikker og varehuse, men i stedet trendy nabolag med dyre ejerlejligheder og gallerier og restauranter - og High Line, er forvandlet til en fantastisk oase af en park. Hævet over gaderne!

Vi starter ud d. 1 juli - Ses vi i New York?

Book vores nye The High Line & Chelsea tour eller en af vores øvrige 2-timers Manhattan tours her: Walking tours på Manhattan med dansk guide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *