New York Explorer Pass – med Hop-On Hop-Off Big Bus Tour

 

New York City Explorer Pass: NYC Attractions

 

 

Endnu en mulighed, når vi taler om de såkaldte ‘rabatkort’ til attraktioner i New York City er et Go City pass / Explorer Pass. De kan faktisk købes til mange byer i USA så er en oplagt mulighed, hvis du skal på ferie ikke bare i NYC men andre steder herover.

Med New York Exlorer Pass har du mulighed for at vælge mellem mere end 90 oplevelser og attraktioner! Og, kortet er gyldigt i 30 dage efter du aktiverer det!

New York Exlorer Pass inkluder Hop-On Hop-Off Big Bus Tour billet og hvis I har fulgt med mig igennem årerne, vil I vide at jeg anbefaler Big Bus Tours pga. deres nyere busser end konkurrenterne, og fordi jeg har haft personlig erfaring med management og den træning og evaluering deres tour guides undergår.


I dit New York Explorer Pass får du en klassisk 1-day billet, samt en Night Tour. Jeg anbefaler, at du tager og udnytter den 1-day billet ved at tage en Downtown tour fra tidlig morgenstund. Bliv ombord på bussen, hvis du godt kan li’ din guide og lad være med at hoppe fra meget af og på.  Og så senere på dagen, hop på en af de andre linier!

Natte turen er ikke Hop-On Hop-Off men til gengæld får du bare den fedeste udsigt over gade og stræder, lys og liv. Udsigten når du kommer kørende over broen tilbage mod Manhattan er … breathtaking!


Jeg anbefaler faktisk Big Bus Tours til både turister, men også lokale som måske ikke rigtig når at ‘lege turist’ i egen by. Eller, hvis du bor i byen men får dansk familie på besøg så er New York Exlorer Pass en fin løsning hvis I vil lave sightseeing uden at stresse for meget rundt!

New York Explorer Pass giver dig mulighed for at vælge 3, 4, 5, 7 eller 11 attraktioner for en lav pris som du så har op til 30 dage at besøge. Derudover får du rabatkuponer på restauranter, shopping og underholdning.

Fede oplevelser du kan få med dit New York Explorer Pass
• Hop-On Hop-Off Big Bus Tour

• Empire State Building Observatory
• NFL Experience i Times Square
• Madame Tussauds New York
• NYC Movie & TV Tours
• 9/11 Memorial & Museum
• Luna Park at Coney Island
• Yankee Stadium: Classic Tour
• Ripley’s Believe It or Not! Times Square
og mange andre muligheder!

Priserne starter ved $89 for 3 attraktioner og op til $219 for 11 attraktioner. På den måde kan du spare op mod 50% ift. regulære entrepriser.

Du kan også vælge deres ‘lite’ udgave, hvor du kan spare op til 20% ved valg af 2 eller flere konkrete oplevelser!

 

Læs mere og køb dit pass nu, direkte hos forhandleren her:
New York Explorer Pass – Store Besparelser nu!

New York City Explorer Pass: NYC Attractions