Ledige offentlige tours 2018

(Opdateret 25 september, 2018)
Det er dig nok ikke gået næsen forbi, at jeg er flyttet til Las Vegas. Det har jeg gjort for at prøve noget nyt, og samtidig give min søn en bedre barndom med mere mor og mere plads! Jer som har fulgt mig igennem årene ved, at New York City er så stor en del af min identitet og at man nok ikke skulle forvente at jeg nogensinde flyttede væk. Nuvel! De kloge siger det; når man bliver forælder ændrer prioriteterne!Turist i New York - The Danish Tour Guide

Vi har nu boet i Las Vegas i lige knap to måneder og selvom det er svært at vænne sig til (40-45 graders varme dagligt, er en af dem), så kan jeg kun se de positive effekter!

Det betyder selvfølgelig ikke, at forretningen er lukket ned eller at man ikke kan få sightseeing med dansk guide i NYC mere. Selvfølgelig har jeg planlagt det således at de tours der allerede var booket, er der taget hånd om. Og Else, min skønne kollega står parat til at møde mange af jer her i løbet af sommeren.

Alle tours, der allerede er bookinger på - og som er offentlige - kan du frit booke dig ind på. Private tours er selvfølgelig private, så de er lukkede for nye bookinger. Vi får en del bookinger fra familier der foretrækker privat tours, og ligeledes rejsebureauer der har grupper der kommer ind! Og da vi jo kun kan være eet sted af gangen ... ja, resten siger sig selv! 🙁

Turist i New York - The Danish Tour GuideHvis du kommer til NYC i løbet af 2018 men ikke ser en ledighed på en tur den dato du ønsker det - så kontakt mig på info@turistinewyork.dk eller via en besked på Facebook, og så undersøger jeg mulighederne!

Når september og oktober kommer - så er jeg tilbage i NYC og dækker de fleste tours. Men samme princip som ovenstående gælder - der er ikke frit valg på alle hylder, med mindre der er en allerede åben ledighed. Hvis ikke, så skynd dig at email! - Og, idet september og oktober altid er vore travle måneder ville det være SÅ fint, hvis du allerede nu kontakter os har du overvejet en sightseeing tour!

Hvis vi ikke kan tilbyde dig en tour med dansk guide, og du er helt frisk på engelsk så er der mange muligheder! Jeg har igennem årene arbejdet tæt med flere engelsk-talende guides, og ved hvem jeg skal bruge hvis jeg skal have den bedste guide til danske turister! Så  hvis du er flex på dét punkt så er det en hurtig løsning! 🙂Turist i New York - The Danish Tour Guide


Når alt det her så er sagt - og tak fordi du stadig læser - her er nogle datoer på ledige, offentlige tours du med det samme kan booke dig ind på. Bare husk - at der er et maximum antal personer (8 eller 10) per booking, så hvis nogen kommer dig i forvejen så er det ærgerligt! – Jeg opdaterer efterhånden som skulle nye ledigheder, åbner op! Når du klikker på de røde links, kommer du direkte til bookingformularen. Ønsker du en anden offentlig tour, på et andet tidspunkt så er det bare at forespørge!

9 juli kl. 10-12: Brooklyn Heights & DUMBO

16 juli kl 18:30-20:30 Brooklyn Heights & DUMBO - Tusmørke versionen!

18 juli kl 18:30-20:30 Brooklyn Heights & DUMBO - Tusmørke versionen!

20 juli kl 13-15: Downtown's Dybder

24 juli kl 10-12: Midtown's Vidundere

24 juli kl 14-16: Uptown's Højdepunkter

5 august kl 10-14: Taste of Queens

7 august kl 18-21: Brooklyn Heights & DUMBO - Tusmørke versionen!

14 august kl 18:30-20:30: Brooklyn Heights & DUMBO - Tusmørke versionen!

21 august kl 18:30-20:30: Brooklyn Heights & DUMBO - Tusmørke versionen!

1 september kl 10-12: Downtown's Dybder

6 september kl 10-14: Taste of Queens

8 september kl 18-20: Midtown's Vidundere - En aftentur!

14 september kl 10-12: Chinatown & Little Italy

27 september kl 10-12: Brooklyn Heights & DUMBO

4 oktober kl 10-14: Special tour; Downtown Manhattan, Brooklyn Heights & DUMBO

12 oktober kl 10-14: Taste of Queens

14 oktober kl 9-11: Uptown's Højdepunkter - Harlem (Særlig tour, læs her)

16 oktober kl 10-12: Midtown's Vidundere

18 oktober kl 10-14: Taste of Queens

19 oktober kl 10-12: Chinatown & Little Italy

19 oktober kl 13-15: Downtown's Dybder


Læs mere om ovenstående tours, samt de øvrige vi udbyder - alle med dansk guide : Sightseeing på Dansk
Eller tilrettelæg din egen privat tour: Design din egen tour (kan bestilles både med dansk, eller engelsk talende guide. Eller spansk, italiensk, fransk for den sags skyld)


SES VI I NEW YORK?

Turist i New York - The Danish Tour Guide