I forbindelse med planlægningen af jeres New York rejse, overvejer I sikkert at købe et af de kendte rabatkort der giver jer adgang til seværdigheder og attraktioner, samtidig med at I sparer en god del penge.  Der er flere af disse såkaldte "pass" på  markedet, og selvom de minder om hinanden så er der alligevel en forskel – nogen er ideelle for den rejsende der gerne vil have så mange muligheder som muligt, andre er bedst for jer der ved lige præcist hvad I vil se, og så heller ikke andet!

Nedenstående er en kort beskrivelse af de forskellige muligheder, med det til fælles at de kan bruges til at spare penge, tid (da der er mulighed for at spring kø over ved nogle attraktioner) og give inspiration til hvilke seværdigheder og attraktioner i New York du måske ikke vidste eksisterer, eller ikke havde overvejet.

Vi kan ikke anbefale et kort over et andet, men vi håber at beskrivelserne kan kaste lidt lys over mulighederne. Derudover, anbefaler vi også at du undersøger hvert produkt yderligere på deres egen hjemmeside, før køb 😉

Har du brug for hjælp til planlægningen af ferien, så benyt dig af vores 'Concierge Services', f.eks. vores rejseplan, afhentning i lufthavnen eller personligt møde i byen.
Klik dig ind på vores services for mere information her: Concierge Services - og glem ikke at book en dansk guided walking tour her: Dansk Sightseeing i NYC

The Sightseeing Pass

The Sightseeing Pass giver dig mulighed for at vælge enten antal dage (1-10 dage), du ønsker passet skal være gyldigt (regulært pass) - eller antal attraktioner du ønsker at besøge (Flex Pass) og passet er gyldigt i 30 dage efter aktivering ved første attraktion.

Hvis du vælger det regulære pass, starter priserne på $32 per dag og du har frit valg mellem de mere end 100 attraktioner der tilbyder. Dertil kommer adgang til Hop On / Hop Off sightseeing busser med samme varighed som dit pass. Dette kort er godt for førstegangs turister, eller jer der godt kan li' at have et fyldt program. Hvis du kan besøge min. 3 attraktioner per dag kan du sparer op til 70% på normalprisen.

Med Flex Pass vælger du 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 10 attraktioner ud af deres udvalg på mere end 100. Du behøver ikke vælge specifikke attraktioner, indtil du er i byen. Det bliver som sagt først aktiveret, når du besøger den første attraktion og du har derefter 30 dage til at besøge dine valgte antal attraktioner. Hertil får du adgang til 72 timers Hop On / Hop Off sightseeing bus tur. Ned til $18 per attraktion. Godt for turister der godt kan li' at tage det stille og roligt, eller som har været i byen før.

Klik dig ind her og læs mere: Køb The Sightseeing Pass

FreeStyle Pass New York

FreeStyle Pass New York med CitySightsNY og Grayline (disse selskaber er i virkeligheden kun een virksomhed, men kører under to forskellige "brands") har introduceret et nyt "rabatkort" til konkurrencedygtige priser. Du vil sparer over 40% ift. normal billetpris!

Du får 3 dages adgang til deres "Hop on / Hop off" busser, der kører ruter i Downtown og Uptown Manhattan, samt Brooklyn og The Bronx. Bonus: Du får også een aften-tour, og mulighed for at tage med på deres "Hop on / Hop off" sejlture med båd.
Derudover kan du vælge 3, 5  eller 7 attraktioner fra en liste af de mest populære attraktioner i NY der vil inkluderer f.eks Empire State Building, Top of The Rock, Madame Tussaud's, diverse walking tours, museer (f.eks. American Museum of Natural History, Guggenheim og MoMa) Du kan også vælge at få spisning, og rabatkuponer til diverse restauranter eller andre cruises såsom Circle Line.
Priserne er $149/voksen for 3 attraktioner og $179 ved 5 attraktioner og $199 for 7 attraktioner.

Læs mere om de mange attraktioner du kan vælge, og køb direkte hos forhandleren her: Køb FreeStyle New York Pass med 3, 5 eller 7 attraktioner. Priser starter ved $149.

NYC Explorer Pass

NYC Explorer Pass fungerer en smule anderledes end de andre kort. Du vælger selv om du vil "bygge" dit kort ved selv at vælge attraktioner eller ved at købe en af deres forudbestemte pakker med enten 3, 4, 5, 7 eller 11 New York attraktioner for én lav pris.
Du har valget mellem 54 af New York's bedste attraktioner og seværdigheder, og du vælger selv hvilke af dem du vil se. Kortet er gyldigt i op til 30 dage efter første attraktion er besøgt. Og hvis du af en eller anden grund, ikke får aktiveret kortet indenfor et år efter du har købt det, får du alle dine penge tilbage.

Derudover er der yderligere eksklusive tilbud, samt guidebøger du kan printe eller gemme på din telefon.
Når du køber dit Explorer Pass får du det tilsendt på mail og du kan få det downloadet på din telefon, med det samme som du kan vise ved attraktionerne. Du kan også få det tilsendt via posten, eller hente det her i byen når du ankommer. Det er op til dig!
Når du har købt dit pass, får du også en guidebog der vil oplyse dig om åbningstider, og adresser så du kan få planlagt din tur på bedste vis. Derudover, vil der også være rabatkuponer på restauranter, shopping og underholdning. Attraktioner inkludere Empire State Building, Top of the Rock, doubledecker bus ture, 9/11 Tribute Center, museer og sightseeing tours.

Priserne starter ved $89 for 3 attraktioner og op til $219 for 11 attraktioner. På den måde kan du spare op mod 50% ift. regulære entrepriser.

Læs mere og køb dit pass nu, direkte hos forhandleren her: New York Explorer Pass - Store Besparelser nu!

New York Pass

The New York Pass ligner et dankort, og giver adgang til over 100 af New York's top attraktioner, og muligheden for at skippe køen på flere af de travle seværdigheder. Derudover giver det også rabatter på diverse restauranter og butikker.
Du vælger hvor mange dage, du gerne vil have dit kort skal være gyldigt i. Det være sig, 1, 2, 3, 5, 7 eller 10 dage.

Priserne starter på $124 for voksne for 1-dag, op til $419 for 10 dage. Du får også adgang til Empire State Building og Big Bus Hop-on/Hop-off busserne så længe dit pass er gyldigt, så det kan være en god løsning hvis du gerne vil have så mange aktiviteter presset ind i programmet som muligt.

Du kan sagtens købe passet med det samme, selvom du først skal rejse senere på året. Passet bliver først aktiveret første gang du bruger det. Husk, at der er ingen begrænsninger på hvor mange af attraktionerne du kan benytte dig af i løbet af varigheden på dit kort - men du kan kun benytte kortet een gang per attraktion (eksl. busserne)
Så benyt dig af den guidebog du får ved købet, og planlæg dine dage grundigt, så du får så meget som muligt ud af de mange attraktioner, seværdigheder, museer og ture. Der vil også være kontaktoplysninger til de forskellige, og det er en god idé at reservere plads på nogle af de ture der har begrænsninger på antal deltagere.

Du bestemmer selv, om du vil have passet tilsendt dig eller hente det i NY.

Vil du læse mere om kortet, eller købe med det samme så gå direkte til forhandleren: Køb New York Pass

CityPass

CityPASS skiller sig ud fra mængden, ved at være noget mere 'simpelt og lige til'!
Du skal ikke træffe beslutning om hvad du vil se, og hvordan du vil "bygge kortet op".

Det giver adgang til 6 af byens absolut TOP attraktioner, som langt de fleste turister absolut ikke vil gå glip af. Du får ligeledes muligheden for, at skippe køen ved attraktionerne og på den måde spare tid.

Attraktionerne det inkludere er: Empire State Building, American Museum of Natural History, The Metropolitan Museum of Art, Top of the Rock, 9/11 memorial, Guggenheim og andre.

Du sparer 43% per person, ved at købe kortet fremfor at betale fuld-pris ved døren. Efter aktivering, ved første besøg af en attraktion har du 9 dage til at besøge resten. Du får også en ekstra "Option Ticket", som giver dig mulighed for at vælge en øvrige seværdighed. Derudover får du kuponer og kort over byen.

Du har 2 år til at aktivere kortet, efter du har købt det. Så du kan sagtens købe nu og først bruge det til næste sommer.

Prisen er $126 for voksne, $104 for 6-17 årige.

Du kan også vælge deres 'light' udgave, C3 hvor du vælger 3 attraktioner, til en pris af $82 for voksne, $62 for unge 6 til 17 år. Denne løsning er næsten ideel for ALLE turister der kommer til byen!

Køb direkte hos forhandleren her: Spar op til 41% på New York's 6 bedste attraktioner med CityPASS. Køb idag!

Ansvarsfraskrivelse: Alle links her på siden er 'affiliate links'. Det betyder, at skulle du vælge at købe et af produkterne efter at have klikket på linket, vil vi modtage en lille procentdel af salget. Prisen er ikke anderledes for dig af den grund. Det er dog disse små kommissioner der gør det værd konstant at opdatere hjemmesiden og gratis hjælpe jer med inspiration til jeres NYC rejse. Hvis ikke du vælger at benytte dig af en af vores sightseeing ture eller concierge pakker, opfordrer vi til at benytte af affiliate links du finder rundt omkring på hjemmesiden. På forhånd tak!