Grupperejser og studieture

Vi varetager ikke blot almindelige turisters feriebehov, men arbejder også gerne med rejseselskaber, tour operatører, skoler eller andre virksomheder.
Vi forstår at grupperejser og studieture kræver lang tids planlægning og derfor tilbyder Turist i New York vores ekspertise fra start til slut.

Vores concierge service afdeling kan være behjælpelige med flere dele af planlægningen. Vi kender byen, har et stort netværk af kontakter og vi gør altid vores bedste for at komme med gode svar og løsninger på ellers svære situationer.

Vi kan stå for indkøb af billetter til sportsevents, koncerter eller Broadway shows (oftest til lavere priser end annonceret online), samt reservationer til restauranter og booking af mødelokaler.

Vi kan også arrangerer fotograf og fler-sprogede guides. Sightseeing kan tilbydes enten som walking tours og brug af offentlig transport, eller med vogn/minibus eller coach bus. Vores daglige sightseeing ture kan også tilpasses større grupper. Vores priser er konkurrencedygtige og vi arbejder med dig for at imødekomme jeres budget!

Turene kan bookes alle ugens dage, betaling kan enten foregå via vores booking system Fareharbor, som bankoverførsel til vores danske bank eller via check. Betaling kan også foregå via PayPal.

Som udgangspunkt, er vores rate for private gruppeture $100/timen men deri prisen inkluderes en masse forberedelse og imødekommelse af jeres behov før rejsen. Udfyld venligst nedenstående formular, og vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud.

NB: Det er almindeligt i USA at give drikkepenge til tour guides, af ca. 15-20% af beløbet. Drikkepenge kan enten gives direkte til tour guiden, eller betaling kan arrangeres ved booking.

Vi ser frem til at gøre jeres grupperejser og studieture endnu bedre! Vi ses i New York!

 

Kontakt os for uforpligtende tilbud

Overordnet set, er det gruppens første rejse til NY?
Venligst fortæl os om din grupperejse. Er I en skole, en virksomhed, en strikkeklub? Hvad er jeres budget ifm. sighteeing og oplevelser? Hvordan kan vi være behjælpelige?
 
Klik her for D.C eller Vegas!
%d bloggers like this: