Gospel i Harlem & Brooklyn

Gospel i Harlem

En vaskeægte gospel oplevelse i Harlem må man næsten ikke snyde sig selv for. For de fleste, vil det være en kæmpe oplevelse at opleve Gospel i New York City og kombinér det med sightseeing i Harlem og du er godt dækket ind for en halv dag!

Hvad med en HARLEM on SUNDAY Bus tour? Fra tidlig hollandske gårde, til historiske områder fra den Amerikanske revolution, nutidens Harlem har udviklet sig til en Afro-amerikansk politisk og kulturel perle rig i historie, kultur og tradition. På denne tur vil du se Hamilton Grange, og Morris Jumel Mansion som blev brugt som militær center for den amerikanske revolution. I vil hører om Harlem's Renaissance hvor sorte forfattere og musikere, stod bag en blomstrende politisk bevægelse. I vil komme til at se Striver's Row, Sylvan Terrace og den flotte Abyssinian Baptist Church, Apollo Theater og 125. gade - "hovedgaden" i Harlem.

Et af højdepunkterne vil selvfølgelig være at overvære en lokal kirke's gudstjeneste.

Pris: $65 / voksne $49 / børn.
Tider: Hver søndag kl 9:30-13:30 – Onsdag kl 9:00-13:00

Book direkte hos vores udbyder: Harlem Gospel Guided Tour Sunday


Harlem Gospel - Soul Food and Jazz

Oplev de glade 1920er med en 'night out' i Harlem. Kom igennem nabolaget med en professionel guide, og lær mere om Harlem's rolle i historien om Jazz.

Se hvor den originale Cotton Club lå, hvor Duke Ellington og Lena Horne brugte timer på at underholde folk fra hele verdenen. Kør forbi hvor Savoy Ballroom hvor Benny Goodman og Chick Webb kæmpede under deres "Battle of the Bands", og hvor the Charleston, "Lindy Hop" og "The Big Apple" dansene blev en del af amerikansk kultur.

See det verdensberømte Apollo Theater, hvor Sarah Vaughan og Ella Fitzgerald vandt den populærer "Amateur Night". Du kommer også forbi Minton's Playhouse, hvor bebop "blev født" og hvor Charlie Parker, Miles Davis og Thelonious Monk startede traditionen med "jam sessions". Oplev en af Harlem's hotteste klubber hvor jam sessions fortsætter langt ind i de tidligere morgen timer.

Og maden bliver serveret, "family style", på Sylvia's legendariske restaurant. Sylvia's er kendt som "Dronningen af Soul Food".

Pris: $175 for både voksne og børn.
Tider: Hver mandag og torsdag, fra kl 19:00-12:00 (midnat)

Book direkte hos vores udbyder: Harlem Gospel - Soul Food and Jazz


Bonus:

Du har uden tvivl hørt om, eller kommer til at blive anbefalet at opleve gospel i Brooklyn. Vores udbyder tilbyder også en mulighed for, at booke en walking tour der starter i Lower Manhattan og ender op i Brooklyn  med sightseeing i Brooklyn Heights og omkringliggende områder inden I afslutter med 2 timer gudstjeneste hvor I vil opleve Brooklyn Tabernacle Choir der har vundet 8 Grammy priser.

Pris: $45/person
Tider: Hver søndag kl 9:00-13:00

Læs mere og book direkte hos vores udbyder her: Brooklyn Gospel Walking Tour

 


 

* bemærk venligst, at disse ture er udbudt af City Sights NY, og er derfor ikke med dansk guide. Alle detaljer omkring turene, finder du på ovenstående links. Vi fralægger os alt ansvar!

** Ønsker du dansk sightseeing med os? Se vores udvalg af sightseeing her: http://turistinewyork.dk/sightseeing/ – Vi tilbyder også Harlem sightseeing og kan evt. kombinerer det med at møde jer efter en Gospel gudstjeneste på en søndag. Kontakt os og lad os planlægge noget!

*** Denne artikel indeholde affiliate links til tours udbudt af vor partner, hvilket betyder at et salg genereret via klik på et af disse link vil medfører en lille procentdel af salget i kommission til os. Det sætter vi pris på!