Flybilletter til New York

Fly

"Jeg vil gerne rejse til New York, men det er så dyrt?", "Hvordan finder man en fornuftig flybillet?", "Hvornår er det billigst at flyve til New York?", "Hvilke selskaber kan du anbefale?"

Som tidligere turister i byen, har vi en del erfaring med at søge efter flybilletter der er "billige", men samtidig ikke byder på en fjollet rejse med flere stop undervejs. Men i vore dage er det let at gå i gang med a søge online - og der findes mange søgemaskiner der kan gøre arbejdet noget lettere. Det kan absolut anbefales at "shoppe rundt", før du køber - for der er penge at spare på den selv samme billet, om du bruger den ene eller den anden søgemaskine - eller hvis du booker direkte via flyselskabet selv.

Det er også meget muligt, at du kan finde en god pakkepris på fly og hotel hos et af rejsebureauer der specialiserer sig i rejser til USA.

Her er vores links relateret til flyrejser, lufthavne, lufthavnstransport og et blogindlæg fra 'den gang mor var turist' med guide til hvordan du måske kan skaffe en 'billigere' flybillet til New York.

God jagt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *