Flybilletter til New York

Fly

“Jeg vil gerne rejse til New York, men det er så dyrt?”, “Hvordan finder man en fornuftig flybillet?”, “Hvornår er det billigst at flyve til New York?”, “Hvilke selskaber kan du anbefale?”

Først og fremmest er der ikke nogen klare regler for, hvornår man skal købe sin flybillet og selvom der er nogle gode råd rundt omkring på nettet så gælder i virkeligheden bare om, at købe når du finder en pris du selv synes er fair.

Priserne på flybilletter kan ikke forudsiges. Det er udbud og efterspørgsel, så de stiger og falder. Man skulle nogen gange tro, det bedst kan betale sig at købe i god tid - og ikke i sidste øjeblik. Men det er ikke altid logik der følger, når der handler om prisen for flybilletter.

Som udgangspunkt kan jeg dog sige, at man skal regne med at betale et sted mellem 3000-5000 kroner per person for en returbillet mellem København og NYC.

Priserne er selvfølgelige højere omkring højtider, og lavere i lavsæsonen. Juli og august, slut november og i løbet af juletid er lidt højere hvorimod man snildt finder en billig billet fra januar til maj, hvis ikke man rejser omkring ferier. Priserne afhænger naturligvis også af, hvilket flyselskab du rejser med. Mellemlander du i en europæisk by, hvor de har ferie/helligdage anderledes end Danmark påvirker det også prisen. Flyver du via en anden amerikansk by, skal du også tænke på, at din indenrigs-flyvning kan være noget dyrere hvis du rejser omkring amerikanske helligdage.

Disse ting siger måske sig selv - men om ikke andet, er det nogle gode ting at have i mente når I leder.

Det kan absolut anbefales at “shoppe rundt”, før du køber – for der er penge at spare på den selv samme billet, om du bruger den ene eller den anden søgemaskine – eller hvis du booker direkte via flyselskabet selv.

Det er også meget muligt, at du kan finde en god pakkepris på fly og hotel hos et af rejsebureauer der specialiserer sig i rejser til USA.

 

Jeg anbefaler dig at tjekke René Frederiksen's guide til flybilletter ud. Han har rejst mere end mig, og hans side er guld værd:
http://www.renefrederiksen.dk/roadtrip-turen-gar-til-usa/flybilletten/?src=slide_fly


GOD JAGT!

%d bloggers like this: