Flybilletter til New York

Fly

"Jeg vil gerne rejse til New York, men det er så dyrt?", "Hvordan finder man en fornuftig flybillet?", "Hvornår er det billigst at flyve til New York?", "Hvilke selskaber kan du anbefale?"

Som tidligere turister i byen, har vi en del erfaring med at søge efter flybilletter der er "billige", men samtidig ikke byder på en fjollet rejse med flere stop undervejs. Men i vore dage er det let at gå i gang med a søge online - og der findes mange søgemaskiner der kan gøre arbejdet noget lettere. Det kan absolut anbefales at "shoppe rundt", før du køber - for der er penge at spare på den selv samme billet, om du bruger den ene eller den anden søgemaskine - eller hvis du booker direkte via flyselskabet selv.

Det er også meget muligt, at du kan finde en god pakkepris på fly og hotel hos et af rejsebureauer der specialiserer sig i rejser til USA.

Her er vores links relateret til flyrejser, lufthavne, lufthavnstransport og et blogindlæg fra 'den gang mor var turist' med guide til hvordan du måske kan skaffe en 'billigere' flybillet til New York.

God jagt!

10 thoughts on “Flybilletter til New York

 1. Hej!
  Vi skal til New York mm om to uger. Vi overvejer at tage havregryn og rugbrød med i kufferten, men er kommet i tvivl fordi der MANGE steder står man ikke må have madvarer med ind i USA. Er det korrekt?
  Mvh Pia

 2. Hej!
  Vi er ved at finde flybilletter til sommer 2014. Og her er Delta Airlines billigst. Hvorfor synes du det var forfærdeligt at flyve med dem?
  For vores familie på 5 personer er der en besparelse på kr. 7.000 samlet ved at flyve med dem.
  MVH Pia

  1. Pia, pga. din kommentar har jeg langt om længe fået mig selv til at opdatere min sektion omkring flybilletten. Jeg vil absolut sige, at besparelsen gør at I skal vælge Delta. Grunden til at jeg ikke kunne li’ oplevelsen, var at deres fly er små og ikke særlig meget benplads. Men, til den besparelse vil jeg absolut anbefale jer at “go with it!”
   Prøv dog at blive ved med at søge, der er ingen grund til at købe billetterne lige nu. Læs artiklen igennem igen, jeg har rettet på meget.
   Hvis der er andet, må du gerne emaile mig på admin@iloveny.dk

   Mvh Maria-Leena

  2. Hvis I skal afsted sommeren 14, så ville jeg undersøge priserne hos SAS. De kører ofte kampagner. Jeg var eks. i New York for 2 uger siden. MIne billetter blev bestilt i foråret og jeg kom af med 4000 kr. Det er direkte og det er værd at tage med når man skal sidde så lang tid i en flyver..
   Det kan sagtens tænkes I kan spare 500 kr men tag så lige mellemlandinger med og service

 3. Hej er i gang med at finde fly og overnatning til denne rute. 2 personer. Tidspunkter 5. Juli- 17. Juli +\- 3 dage
  Nogle forslag til søgemaskiner og regler. Icelandair har ikke rundrejser…

  Billund
  New York

  New York
  Miami

  Miami
  Billund

 4. Hej er i gang med at finde fly og overnatning til denne rute. 2 personer. Tidspunkter 5. Juli- 17. Juli +\- 3 dage
  Nogle forslag til søgemaskiner og regler. Icelandair har ikke rundrejser…

  Billund
  New York

  New York
  Miami

  Miami
  New York

  1. Er enig. Men, da siden her særlig henvender sig til os der rejser på begrænset budget så var forslaget om Icelandair for at imødekomme dette behov.
   Jeg har selv fløjet direkte med SAS og med Delta. Delta var en frygtelig oplevelse, men jeg nød turen med SAS. Desværre kan SAS meget sjældent imødekomme priser jeg har lyst til at betale. – Og, så er der også det faktum at jeg personligt synes Newark er en irriterende lufthavn at lande i 😉

Comments are closed.