Sightseeing med dobbeltdækkerbus

.... se byen sådan lidt fra oven!

(Skrevet af Maria-Leena Kerr, indehaver og tour guide)

BBT_NY_13En anden måde at opleve en masse i byen på, er ved at tage en dobbeltdækkerbus i New York. Det er en let, ligetil måde at blive transporteret rundt i byen og hoppe af og på som man synes.

Dobbeltdækkerbusser dækker de mest tilgængelige områder i byen, primært Manhattan, og er en fin løsning hvis man gerne vil have et overblik over hvad byen har at tilbyde og hvis man af forskellige årsager ikke kan eller har lyst til at gå meget rundt. Dobbeltdækkerbusserne skal dog ikke stå i stedet for offentlig transport - der kan de ikke slå til 🙂

Der er forskellige firmaer i NY, som tilbyder dobbeltdækker sightseeing. Nedenstående vil være en kort præsentation af disse med links så du kan klikke dig ind og købe billetter direkte*. Der er naturligvis forskel på kvaliteten af disse selskabers busser, priser og tour guides. Turist i New York - NYC & Tours anbefaler altid at man tjekker reviews og anbefalinger på Tripadvisor.com inden man beslutter sig. Billigst er ikke nødvendigvis dårligt, og dyrt er ikke nødvendigvis den bedste løsning for netop jer.

Vi samarbejder med Big Bus Tours der åbnede i New York i 2014, og som hurtigt har placeret sig i toppen af branchen med nye komfortable busser, live tour guides og fornuftige priser. På Tripadvisor.com er de højt placeret med positive kommentarer. Deres busser starter med at kører om morgenen indtil sen aften. Billetter sælges i varighed af 24 timer, 48 timer og 72 timer pas. De har også en Brooklyn tur og en "Night Tour", som er de sidste busser der kører om aftenen hvor du bl.a. kan nyde en smuk udsigt over NY når I krydser Manhattan Bridge. Derudover, tilbyder de oplevelsespakker hvor du sammen med adgang til busserne også får adgang til museer, sejlture og One World Observatory.
Køb billetter direkte hos os, og din voucher vil blive tilsendt din email:
Køb Big Bus Tours billetter og pakker
Bonus-info: De eksisterer i 18 byer, og hvis du gemmer din billet kan du få 10% rabat ved køb af billetter i en af de andre byer.

Gray Line (eller City Sightseeing som de også kører under) har eksisteret i NY siden 1926 og tilbyder udover deres dobbeltdækker busture tilbyder de også et virvar af andre ture og attraktioner. Det er værd at tjekke deres hjemmeside ud for inspiration. Deres dobbeltdækker ture vil tage jer omkring Uptown Manhattan, Downtown Manhattan, Nat-tur, Brooklyn og diverse ture der kan blive kombineret med besøg på museer, cruise ship ture, og luksus billetter der inkluderer alle ture og indgang til 1 eller flere attraktioner. Priserne er konkurrencedygtige - I kan se udvalg, og købe her billetter her:

OPEN LOOP New York er et nyere firma i NY, men stammer oprindeligt fra Frankrig (L'Open Tour). De har ikke de bedste anmeldelser på Tripadvisor.com ift. de andre doubledækker selskaber men til gengæld er deres busser helt nye, og deres priser noget lavere end konkurrenterne. Starter på $35/voksen for 1 dag, og $71/voksen for 5 dage. De har IKKE live tour guides, men istedet optagelser man lytter til. Deres Harlem Bus tour har dog en "Live" tour guide. Turist i New York anbefaler Open Loop til folk der vil spare penge, og benytte sig af disse busser som transportmiddel i stedet for subwayen. Vi anbefaler ligeledes at blive på busserne og tage hele ruten rundt, for at undgå at skulle bruge for meget tid på at vente på busserne de forskellige stops - hvilket lader til at være det problem folk klager over på Tripadvisor.

BB_NY_IMGL6541_v1

Der er også andre selskaber såsom Go NY og CitySights NY , som I vil se på gaderne i NY. Lige meget hvilket selskab du vælger at bestille os, anbefaler vi selvfølgelig på det stærkeste at tjekke reviews og anbefalinger fra andre turister via Tripadvisor.com, og firmaernes egne Facebook sider.