Hvis du har  tiden, lysten og muligheden kan det være en rigtig god idé at kombinere din tur til New York med en dagsudflugt eller en forlænget weekend ud af byen. New York ligger godt ifm. Niagara Falls, Washington DC, Boston og Philadelphia som du kan komme til let og relativt hurtigt med bus, tog og fly. Leder du efter en kortere tur, såsom bustur til et outlet? Klik her: Woodbury Common Premium Outlet

Her er muligheder fra vores affiliate partners*:

Dagstur til Washington DC

Nyd en fascinerende dag i landets hovedstad. Selvom I kommer til at se Det Hvide Hus, kan vi ikke garanterer I får mødt præsidenten.
I vil lærer om den amerikanske regering, besøge Det Hvide Hus og Jefferson's Monument. Jefferson skrev the Declaration of Independence og Lincoln endte slaveriet i 1860.
I vil også besøge andre mindesmærker og forstå hvordan disse begivenheder ændrede landet. På Arlington's Cemetery er over 200.000 soldater begravet. I vil også besøge John F. Kennedy's gravsted.
I får mulighed for at besøge Smithsonian's Air and Space Museum, hvor I bl.a. kan komme til at se udstillingen om Kitty Hawk, Spirit of St. Louis, og kommando moduler fra f.eks. Apollo 11.

Turene finder sted dagligt, med afgang fra NYC kl 7. Turen tager ca. 12 timer.
Pris: $169 per person.

Læs mere og book: Dagstur til Washington DC

Dagstur til Boston

Besøg Boston, en historisk by med kontraster. Minder lidt om en Europæisk by og det var her den Amerikanske revolution startede.

Gå på Freedom Trail, i Downtown Boston med kirker, mødehuse, gravsteder og historiske skibe. Besøg Boston Commons, hvor de britiske soldater trænede, Beacon Hill og the Old State Capitol. Besøg Boston's Havn, hvor det historiske "Tea Party" fandt sted, og Bunker Hills - stedet for de første slag af revolutionen startede.
Fortsæt til Faneuil Hall, hvor du kan spise frokost og nyde en masse shopping og måske opleve nogle af de mange gadeartister som dagligt underholder her.
Du vil også få mulighed for at besøge Harvard Square i Cambridge, hvor universitet Harvard ligger.

Turene finder sted søndag, onsdag og fredag med afgang kl 7 fra NYC.
Pris: $169 per person.

Læs mere og køb billet her: Dagstur til Boston

Dagstur til Philadelphia

Måske en tur til Philadelphia, USA's første hovedstad vil være af interesse for jer. Byen er kaldet: "The City of Brotherly Love", og her vil du kunne se ikoniske bygninger såsom Independence Hall, the Liberty Bell, and City Hall.

Turen vil fortsætte til Lancaster County hvor I vil få mulighed for at besøge amerikas største Amish fællesskab. Amish folket bor uden elektricitet, biler, computere - en livsstil baseret på dyb religiøs overbevisning.
I vil besøge en Amish gård hvor de stadig benytter sig af heste når de skal plove markerne, og et skolehus på bedste "Det Lille Hus på prærien" maner. I vil også få mulighed for at besøge en shop, hvor I kan købe lokale frugter, pølser og chokolader.

Turene finder sted mandag, onsdag og lørdag med afgang fra NYC kl 7.
Pris per person: $169

Læs mere og køb billet her: Dagstur til Philadelphia og Amish Country

* Skulle I have nogen spørgsmål mht. turene, kontakt os venligst og vi vil enten besvare jeres spørgsmål selv eller sætte jer i forbindelse med arrangørerne. Vi fralægger os ethvert ansvar for indholdet af disse dagsture da vi ikke er arrangører af disse ture. Forhold udenfor vores kontrol kan ændrer produkterne til hver en tid. Ved klik og køb via links på siden, modtager vi en lille procentdel af salget som 'commission'. Det er med til at drive værket, så vi takker på forhånd!