Coney Island Tour

Hav en sjov lørdag i Coney Island

Intet siger sommer i New York uden en tur til f.eks. Coney Island. Problemet med Coney Island er bare at det er en lang tur med offentlig transport og måske ikke den mest interessante tur i subwayen. Det er der heldigvis gode råd for!

Turist i New York har et tæt samarbejde med All New York Fun Tours som tilbyder unikke ture, såsom foto-ture men om sommeren tilbyder de et af deres meget populære produkter: Coney Island Fun Tour!

Turen løber om lørdagen, og starter kl 11:00 ved Union Square. Turen foregår på engelsk, og er en offentlig tur men oftest er det små hold så du vil ikke føle dig tabt bagerst i gruppen. I en behagelig, og afkølet vogn (enten en SUV eller minibus alt efter størrelsen på holdet) tager I fra Union Square gennem Lower Manhattan, gennem Brooklyn og til Coney Island alt i mens jeres guide vil give jer underholdende og lærerige kommentarer undervejs.

Når I lander i Coney Island vil I have mulighed for at gå tur på boardwalk, tage i tivoliet, spise hot dogs på Nathan's Hot Dog og ellers bare hygge jer og tage subwayen tilbage til Manhattan når I er færdige. I kan også vælge at tage direkte med tilbage til Manhattan med vognen I kom med. Dette skal meddeles på forhånd.

Prisen er $60/person for offentlige tur
- eller $550 for en privat tur, kun for dig og dine rejsefæller! Private ture kan måske bookes med dansk guide. Kontakt os!