Personlig NYC rejseplan

Personlig NYC rejseplan

Få en rejseplan designet specifikt til dig!

Guide BooksVille det ikke være dejligt, hvis du kunne rejse til New York velvidende at du i tasken har en veludført rejseplan der er planlagt helt efter dit eget hoved? En rejseplan der gør, at du oplever alle de ting du gerne vil opleve i den rigtige rækkefølge, så du ikke spilder tid. En rejseplan der gør, at du ikke stresser rundt for at nå alt i sidste øjeblik.

Turist i New York er glade for at tilbyde netop denne rejseplan som uden tvivl vil gøre din New York rejse meget mere overskuelig. I rejseplanen vil inkluderer hvilke tog og busser du bør tage for at komme fra dit hotel/lejlighed til de forskellige destinationer i løbet af dagen, og hjem igen. Du kan selvfølgelig ændrer i programmet som du har lyst. Der vil være forslag til restauranter, museer, seværdigheder i de omkringliggende områder. Rejseplanen vil som bonus også inkluderer små facts om de forskellige nabolag du kommer til at befinde dig i. Alt er baseret på dine egne besvarelser, ud fra vores spørgeskema.

Hvordan foregår det: Vælg den mandag i kalenderen, der er tættest på hvornår I rejser. Når du har betalt, kontakter vi dig med en liste af spørgsmål der gør at vi kommer til at kende dine behov lidt bedre. Efter vi har besvaret disse spørgsmål går vi i gang med planlægningen. Hvis du har spørgsmål til os undervejs, sender du blot en email. Når rejseplanen er færdig, senest den mandag du har valgt, sender vi dig planen på PDF og Word fil, og så kan du printe eller gemme den på din iPad, tablet eller telefon.

Hvad koster det: Prisen på denne service er $99 (+ booking gebyr) og vil dække ovenstående rejseplan for op til 7 dage.3 thoughts on “Personlig NYC rejseplan

Comments are closed.

%d bloggers like this: