Introduktions pakke til New York

- Concierge Pakke # 1 -

Det kan være en overvældende følelse første gang du skal til New York. Der går meget tid på planlægning, og du har sikkert mange spørgsmål du gerne vil have besvaret her og nu - og helst ikke af Google. Dertil kommer forvirringen når du lander i New York, og de første par dage går på at finde hoved og hale i alt det praktiske.

Vores concierge pakker (TiNY pakker) er ideelle for dig, der gerne vil have assistance i planlægningen af din ferie, og gøre ankomsten til byen lidt lettere.

TiNY pakke # 1 inkluderer:

- Prioritering af emails
Vi får rigtig mange emails med spørgsmål mht. planlægning af ferien til New York. Vi kan ikke nå at svare alle emails indenfor overskuelig tid, men med denne concierge service lover vi at der kommer svar på dine spørgsmål indenfor 24 timer, og oftest indenfor få timer.

- 30 minutters samtale via Skype eller FaceTime
Vi vælger et tidspunkt, hvorpå det er passende at tale sammen over Skype eller FaceTime. Vi kan også arrangerer et telefonmøde hvis det er lettere for dig. I løbet af vores halve times samtale, vil du have mulighed for at spørge indtil alt det du kan forestille dig er nødvendigt og derefter vil vi fortsætte kommunikationen via email. Se ovenstående.

- Levering af "Unlimited metrocard", tilsendes DK adresse
I stedet for at bøvle med at købe metrocard i automaterne på stationerne i New York, får du dem tilsendt. Du bliver også udstyret med et 7 dages "unlimited" metrocard, så du ubegrænset kan tage subways og bybusser i alle 5 borougs af NYC (Manhattan, Brooklyn, Bronx, Staten Island, Queens) i en hel uge.

- Lamineret bykort
Fra vores dage som turist i New York, har dette kort været vores favorit. Så, dette skal du naturligvis også have med i tasken. Dette bliver tilsendt din personlige adresse i Danmark sammen med metrocards.

Tjek også vores andre concierge pakker. Husk, du kan altid skræddersy en concierge pakke til at inkludere lige præcist det du har brug for. Booking og betaling via denne booking platform, tillægges booking gebyr. Ønsker du i stedet PayPal eller bankoverførsel, kan dette også arrangeres. Send os mail på info@turistinewyork.dk


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turist i New York
Average rating:  
 1 reviews
by Charlotte on Turist i New York
Ros herfra

Maria får også ros med på vejen herfra.

Vi havde booket en afhentning i JFK - og Maria stod klar med stort smil, lamineret kort over byen, som var så nemt at håndtere (var simpelthen lykkelig for det kort!) samt en introduktion til subway og 7-dages kort dertil. Undervejs mod hotellet fik vi en hyggelig snak - og afklaret de spørgsmål vi havde. Som lovet skrev Maria efter nogle dage en mail med beskrivelse af, hvordan vi skulle komme til NFL på Metlife stadium, hvormed dette også forløb uproblematisk. Hun besvarede desuden spørgsmål pr. mail mens vi var i NY samt flere spørgsmål forud for rejsen, bl.a. ifm. køb af billeter til NFL på Metlife.

For os var det det helt rigtige valg, at blive modtaget i NY af Maria. Næste gang vil vi også have en rundtur i Queens!

Klik her for D.C eller Vegas!
%d bloggers like this: