Bliv hentet i lufthavnen

- Concierge pakke # 2 -

Det kan være en overvældende følelse første gang du skal til New York. Der går meget tid på planlægning, og du har sikkert mange spørgsmål du gerne vil have besvaret her og nu - og helst ikke af Google. Dertil kommer forvirringen når du lander i New York, og de første par dage går på at finde hoved og hale i alt det praktiske.

Vores concierge pakker (TiNY pakker) er ideelle for dig, der gerne vil have assistance i planlægningen af din ferie, og gøre ankomsten til byen lidt lettere.

TiNY pakke #2 inkluderer: (Tidligere lufthavnsafhentning)

- Prioritering af emails
Vi får rigtig mange emails med spørgsmål mht. planlægning af ferien til New York. Vi kan ikke nå at svare alle emails indenfor overskuelig tid, men med denne concierge service lover vi at der kommer svar på dine spørgsmål indenfor 24 timer, og oftest indenfor få timer.

- Personlig afhentning i lufthavn
Du bliver mødt i den terminal, du ankommer. Din NYC-ekspert vil stå med et skilt, med dit navn på så I hurtigt finder hinanden.

- Lamineret bykort
Fra vores dage som turist i New York, har dette kort været vores favorit. Så, dette skal du naturligvis også udstyres med.

- Airtrain billet (enkelt) & ubegrænset metrocard til 7 dage
I forbindelse med, at vi benytter os af offentlig transport når vi henter dig i lufthavnen, skal du selvfølgelig heller ikke bekymrer dig om at finde ud af hvordan man køber billet til lufthavnens "airtrain" tog. Du bliver også udstyret med et 7 dages "unlimited" metrocard, så du ubegrænset kan tage subways og bybusser i alle 5 borougs af NYC (Manhattan, Brooklyn, Bronx, Staten Island, Queens) i en hel uge.

Tjek også vores andre concierge pakker. Husk, du kan altid skræddersy en concierge pakke til at inkludere lige præcist det du har brug for. Booking og betaling via denne booking platform, tillægges booking gebyr. Ønsker du i stedet PayPal eller bankoverførsel, kan dette også arrangeres. Send os mail på info@turistinewyork.dk

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turist i New York
Average rating:  
 1 reviews
by Stine on Turist i New York
New York

Min kæreste og jeg var i New York i sommers, og da det begge var første gang vi skulle over Atlanten valgte vi at få Maria til at afhente os i lufthavnen JFK. Vores fly var ret forsinket fra Danmark, men på trods af det stod Maria stadig i lufthavnen da vi ankom. Vi havde en god tur med subwayen foran os, og i mellemtiden fortalte Maria om byen og kom med tips og gode råd. Alt i alt var det en super god måde at blive introduceret til New York på, og det var SÅ dejligt at der var en som kunne sproget når man ankom så sent om aftenen/natten. 🙂 🙂

3 thoughts on “Bliv hentet i lufthavnen

Comments are closed.

Klik her for D.C eller Vegas!
%d bloggers like this: