Online Concierge Services

"Turist i New York" (under navnet The Danish Tour Guide | USA) er et online concierge og sightseeing firma. Ideen er baseret på, at kombinere de services en rejseagent og en hotel concierge servicedesk kan tilbyde. Vi er ikke et rejsebureau og vi sælger ikke flybilletter eller administrerer hotelbookinger. Det lader vi de professionelle om – eller dig selv!

Til gengæld tilbyder vi dig forskellige services online og offline. Vi hjælper dig fra begyndelsen af dine overvejelser omkring en New York rejse, indtil du er i New York og endda mens du er her!

Vi er ikke en app, eller en robot der ved alt men vi er rigtige mennesker, med flere års uddannelse og erfaring indenfor rejsebranchen og stor passion for New York City! Vi er herboende danskere i USA - og ved hvad der rører sig i industrien. Læs mere om os her: Om Turist i New York


Ja - NYC er en dyr by at besøge men du behøver ikke tømme bankkontoen for at få råd!
Ja - NYC er en kæmpe by som ved første øjekast kan være overvældende og forvirrende... MEN! Vi tror på at ALLE  eller i hvert fald langt de fleste kan nyde det NYC har at tilbyde!

Tror du os ikke?

Vi inviterer dig til at surfe rundt på siden, og nyde gavn af de gratis råd og informationer du kan finde. Derudover, vil du nedenunder se et udvalg af nogle af de services vi tilbyder:

Overblik over alle vore services og sightseeing


Klik her for D.C eller Vegas!
%d bloggers like this: