Concierge Services

Online & personlige concierge services

Turist i New York fungerer som en online concierge platform. Vi kan hjælpe dig fra begyndelsen af dine overvejelser omkring en New York rejse, indtil du er i New York og endda mens du er her. Vi ønsker at alle får en perfekt rejse til NYC! Turist i New York er drevet af rigtige mennesker bag skærmen, og alle dine spørgsmål bliver besvaret af et menneske - ikke en automatisk maskine eller en smart App. Vil du vide mere omkring os?

Ja - NYC er en dyr by at besøge men du behøver ikke tømme bankkontoen for at få råd!
Ja - NYC er en kæmpe by som ved første øjekast kan være overvældende og forvirrende... MEN! Vi tror på at ALLE kan nyde det NYC har at tilbyde!

Tror du os ikke?
Vi inviterer dig til at surfe rundt på siden, og nyde gavn af de gode råd og informationer du kan finde. Men mere vigtigt, vid at vi er tidligere turister selv og forstå hvor meget tid og energi der skal til for at planlægge en perfekt rejse. Det er derfor vi tilbyder concierge services - både online før din rejse, men også personligt når du ankommer i byen!

Nedenunder vil du se et udvalg af nogle af de services vi tilbyder. Vi tror de vil kunne gavne dig ifm. din planlægning, men vi ved også godt at alle mennesker og turister har forskellige behov. Hvis du har specifikke behov eller ønsker - kontakt os!

Bemærk venligst, at vi grundet mange forespørgsler har set os nødsaget til at implementere et concierge service gebyr for jer der har specifikke forespørgsler, der vi kræve tid at besvare. Prisen er $49. Læs mere her: Concierge service gebyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *