Brooklyn Sightseeing

... Don't 'fuhgeddaboudit'!

Turist i New York - NYC & Tours tilbyder 2 ugentlige ture der kan bookes både som offentlige - eller private sightseeing ture. Foruden vores populære Queens ture, samt vores informative og sjove Manhattan ture føler vi det er på tide at få vist danskerne en side af Brooklyn som man ikke får set uden en NYC testet, og autoriseret lokal guide. Og I ved jo, at vi taler dansk!

I kan booke turene direkte via vores Fareharbor booking kalender - og som altid anbefaler vi at være ude i god tid, da vi ind i mellem rykker rundt i programmet hvis ikke datoerne er booket. I kan også finde information omkring vores aflysningspolitik, drikkepenge og andet på vores "Ofte Stillede Spørgsmål" side: FAQ

Alle vores walking tours starter ved $30 per person men inkluderer ikke frivillige drikkepenge til jeres guide. Hvis du ønsker at booke en af turene som privat ture for din gruppe, starter priserne på $210. Læs mere om det på ovenstående FAQ.

Husk også, at du i samarbejde med os kan planlægge din egen tour der passer ind i dine og dine rejsefællers behov! Læs mere under: Design din egen tour!

Vi glæder os til at se jer!

Vandtårn Williamsburg

Williamsburg

Den tidligere havnefront og etniske enklave af puertoricanere, dominikanere og hasidiske jøder er nu et af de hippeste områder i USA. Kom med på tur, og oplev en side af Williamsburg som du måske ikke lige havde forestillet dig. Jeres NYC autoriseret, dansk-talende lokal guide vil give jer indblik i hvordan Williamsburg engang var, hvad det er i dag, vise jer fede steder og flot udsigt over Manhattans skyline - og samtidig give jer en generel introduktion til Brooklyn. Turen er genial for jer, der har hørt en del om Williamsburg og gerne vil vide mere - for efter turen, får I mulighed for at shoppe og spise på det trendy Bedford Avenue. - Turen varer ca. 2 timer.

BrooklynBridge_edit

Brooklyn Heights & Brooklyn Bridge

Tag over på den anden side af East River med os, og oplev Brooklyn Heights og Brooklyn Bridge i denne 2 timers walking tours rundt omkring nogle af de smukkeste kvarterer i Brooklyn. Få historie, anekdoter og sjove fortællinger om dette område af Brooklyn som er så eftertragtet.
Turen går også til Brooklyn Bridge Park, hvor du har fantastisk udsigt til Manhattans Skyline.
Når turen er overstået har du måske lyst til at spise byens bedste pizza til frokost, og Brooklyn's Ice Cream Factory is til dessert og så brænde kalorierne af til slut med at krydse Brooklyn Bridge - det er op til dig selv - men vi tager dig direkte til lækkerierne! - Turen tager ca. 2 timer.

%d bloggers like this: