Black Friday 2019

Black Friday 2019 – Spar 30% på dansk sightseeing

Black Friday bør kun være dagen efter Thanksgiving men siden alle små og større firmaer med respekt for sig selv har åbnet op for tidlige Black Friday tilbud så tænkte jeg, at jeg ligeså godt kunne følge trop.

I kan li’ at spare penge, og få planlagt jeres ferie i god tid. Og jeg kan li’ at finde ud af hvornår jeg skal være her, der og alle mulige andre steder!  Jeg ønsker, så vidt det er muligt at dække alle tours selv men når jeg ikke kan – så bliver det en af mine bedste danske guides, så kvaliteten er altid høj! – Skulle vi ikke have en dansk talende guide ledig, så får du tilbuddet og en engelsk eller svensktalende guide.

Traditionen tro, så kan I sparer 30% på alle private tours resten af året og hele 2020 men kun hvis I booker NU mens koden er gyldig. Jeg har kun dette ene tilbud om året i november måned, så slå til nu.

Du kan booke på flere forskellige måder:

Direkte via vores booking system, Fareharbor: http://fareharbor.com/turistinewyork/dashboard/ hvor du vælger din ønskede tour, din dato og betaler online. Der ryger 6% booking gebyr på. Brug koden: BLKFNY30 ved booking igennem Fareharbor (Gælder kun tours, ikke services eller transport)

Eller, ved at udfylde formularen på denne side, http://turistinewyork.dk/sightseeing/design-din-egen-tour/ og så tager vi kontakt til dig, og du får sendt en faktura med betalingsmulighed som bankoverførsel eller MobilePay. Hvis I er usikre på dato I er i byen, eller I er fleksible så udfyld formularen på ovenstående side uden at booke direkte.

Alle bookinger der betales senest 30 november modtager 30% rabat. Efter 1 december frafalder muligheden for at spare 30% indtil næste november.

Klik her for D.C eller Vegas!
%d bloggers like this: