Baseball – The Mets, Citi Field Flushing Queens

Åh ja! Amerikanske sportsgrene. Jeg skal være den første til ærligt at indrømme at jeg ikke interesserer mig for sport generelt, men der er altså noget retro-romantisk over baseball. For et par år siden tog en gruppe venner mig under armen og jeg tog til min første (og pt. eneste baseball kamp) på Citi Field i Flushing, Queens.

Citi Field
Citi Field, Flushing – Home of the Mets

Citi Field åbnede i 2009 og erstattede det gamle stadium, Shea har været Mets’ hjemmebane siden 1964.
Du hopper bare på et lilla 7-tog fra Times Sq eller Grand Central Terminal og står af på Mets / Willets Point. Ca 33 minutter senere stopper du klods op og ned af Citi Field så du kommer ikke til at fare vild i Queens 😉
Kort inden ankomst til Willets Point vil du kunne se det gamle Shea Stadium, så husk at kig ud af vinduerne.

Jeg havde en fed oplevelse, nærmest overvældende. Når Mets laver homerun popper et stort rødt æble op og der bliver spillet høj musik. Shea Stadium’s gamle røde æble vil du kunne se – og tage billeder op af, ude foran stadium)

DSCF4904
Beklager kvaliteten – men tjek det røde æble ud!

Det bliver ikke mere amerikansk end baseball, og selvom jeg ikke husker hvem Mets spillede imod eller hvem der vandt (odds’ne er at Mets ikke vandt) så var det så hyggelig en eftermiddag og jeg vil helt klart anbefale selv ikke-sportsinteresserede til at tage en tur, hvis du kan finde en billig billet.

DSCF4905
“Ja, det er stadium du ser omme bag os” synes vagterne at sige …
DSCF4907
Glad pige – min ven fik billetter online til kun $9. Det var dog tilbage i 2011 .. inflation, inflation.
DSCF4913
Ankom i god tid så du har tid til at tage fjollede billeder med dine venner
DSCF4923
Go Mets!
Pepsi
Pepsi Cola skilt – er det ikke bare fedt?
Veggie hotdog from Nathans
Vegetarisk hotdog fra Nathan’s

Priser: Fra $10 — køb her: http://newyork.mets.mlb.com/ticketing/index.jsp?c_id=nym
Hvor: Tag 7-tog til Mets / Willets Point station i Queens.