9 år som Turist i New York

26 september 2006 er en vigtig dato

og jeg vil gerne fejre med dig!

D. 26 september 2006 rejste jeg til New York City for første gang. Jeg var 21. Helt alene. Og jeg havde aldrig været ude og flyve før - og derfor heller ikke været i USA.
Det blev noget af en oplevelse, og mit liv tog en 180°!

Om to uger kan jeg "fejre" 9 år som Turist i New York og selvom 9 år ikke er et rundt år (bare vent til næste år, uh ha ha) så er dette år ret vigtigt for mig personligt set. Mere om det, og hvorfor mit liv tog så voldsom en drejning vil du hører om på turen, og en i senere blog.

Ja, jeg driver en virksomhed, og ja jeg er professionel tour guide. Men lige denne dato vil jeg gerne dele med jer og i den forbindelse udbyder jeg en tour - kun denne ene gang - en tour der følger direkte i mine fodsport!

Jeg har sat prisen til $20 (plus skat og gebyrer) og fjernet maksimum antal deltagere, for at alle kan være med.

Vi vil se Times Sq, Central Park og Upper West Side. Men ikke bare gå og se - I vil få den helt professionelle guidet tour samtidig med.

Gå ikke glip af dette tilbud - og hvis ikke du er i New York, så del tilbuddet med dem du kender.

Book med det samme:

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Turist i New York
Average rating:  
 0 reviews