4th of July – Uafhængighedsdagen

(skrevet 2015, opdateret 2017)

Jeg har fået et spørgsmål fra Berit omkring hvad man som besøgende, kan lave "on 4th of July"!
Mange slapper af med familie og venner, enten hvis man er heldig at have en rooftop (tag terrasse) eller ved at tage ud af byen. Måske man kender nogen der har et sommerhus på Long Island eller i en nærliggende stat. Barbeques og fyrværkeri er synonym med dagen.
Men hvis man ikke kender nogen, betyder det så at man ikke kan feste og hygge ligesom amerikanerne? Selvfølgelig ikke.

Der er flere forskellige events i byen som man kan deltage i. Restauranter hvor der er barbeques, picnics i parkerne, roof-top bars med fantastisk udsigt.
Der er strande man kan tage til, eller en dags-tur ud af byen. Sidstnævnte gjorde jeg selv med en veninde for et par år siden. Vi tog til en lille flække ca. et par timer væk fra NYC, i Cold Spring. Fantastisk dag. Den kan du læse - og se mere af her: Cold Spring

Så er der selvfølgelig også Macy's festfyrværkeri som afslutter dagen på bedste manér - det kan du se fra floden af, fra parkerne, fra roof-tops og selvfølgelig også fra TV'et.

Som altid er Time Out New York en fantastisk kilde til inspiration. Her er deres side med forslag til hvordan du og dine nærmeste kan få det bedste ud af denne festlige dag: TONY's 4th of July

Photo Jul 04, 3 15 55 PM