3 timers aften-tour i Brooklyn Heights nu med Brooklyn Bridge

Vi fik en forespørgsel fra to danskere, der havde et par gavekort til en 3-timers tour men som bekendt, er vores ledighed ikke helt som den plejer at være.
Heldigvis lykkedes det at komme op med denne løsning:

Vores normale Brooklyn Heights & DUMBO tour beskriver vi således: "- Tag over på den anden side af East River med os, og oplev Brooklyn Heights & DUMBO i denne 2 timers walking tours rundt omkring nogle af de smukkeste kvarterer i Brooklyn. Få historie, anekdoter og sjove fortællinger om dette område af Brooklyn som er så eftertragtet. Turen går også til Brooklyn Bridge Park, hvor du har fantastisk udsigt til Manhattans Skyline."
Den kan enten bookes som en normal dags-tour, eller som en 'skumringstur';  så du oplever nabolagene og udsigten over East River og Manhattan Skyline som mørket falder på.
Men ikke nok med det, så vil jeres guide Else følge jer over Brooklyn Bridge så I får den fulde oplevelse med, med fortællinger omkring broen og hvad I kan se af bygninger og områder fra broen, (hjælp til at få taget de flotte billeder af hele familien/parret), og anvisninger til subway eller andre aktiviteter efterfølgende.

 

Turen (som 2.timers, uden turen over Brooklyn Bridge) har fået super flotte anmeldelser, sågar en kunde der skrev: "Turen var et af højdepunkterne på vores New York ferie"

Vil du med på denne udvidede, 3 timer walking tour rundt i flotte Brooklyn Heights & DUMBO og guided gåtur over Brooklyn Bridge og er du i NYC næste uge så skal du slå til nu:

 

7 august kl 18-21!

Pris: $50 / person.

Book her: https://fareharbor.com/turistinewyork/items/11237/availability/161003494/book/