2019 ændringer + Black Friday tilbud

Turist i New York - The Danish Tour Guide
Som året går på hæld, og planlægningen af 2019 er godt i gang tænker jeg det er ved at være på tide at jeg igen laver en opdatering her på hjemmesiden.

Jeg startede denne hjemmeside op, som en blog tilbage i 2010. Først var det “blot” gode råd og tips, jeg delte ud af til turister. I 2012 blev jeg spurgt, om jeg kunne give en guided tour i Queens. Derefter gik det hurtigt, rygtet spredte sig .. fik mange følgere på Facebook. De sidste 3 år har mit arbejde som tour guide og denne hjemmeside været min primære indtægtskilde, og det er blevet til mange tusinde danskere der har været med på tours og/eller benyttet sig af en af mine mange rejserelaterede services.

I 2016 kom kære Else med på holdet, og har været en stor hjælp under min graviditet og min “barsel”, og når der har været ekstra travlt i ferier samt efter min flytning til Las Vegas i foråret.
I 2017 fik jeg mit tour guide license i Washington D.C., og kan nu lovligt give guidede tours der også!

Las Vegas baseret

Med min flytning til Vegas, udvidede jeg forretningen og inkorporerede som virksomhed under navnet: The Danish Tour Guide USA LLC.
Jeg har givet en håndfuld guidede tours i Las Vegas, med skøn feedback. Bl.a. skrev ThDolmer på TripAdvisor: “Maria har masser af viden omkring – ikke blot selve området – men også Las Vegas’s historie. Og krydret med anekdoter og sjove historier om alt fra mafiaens indflydelse på Las Vegas til den udvikling byen oplever i disse år, blev det nogle underholdende, interessante og lærerige timer. Ønsker man at se noget andet end det hektiske område omkring The Strip kan det derfor varmt anbefales at få en guidet tur med Maria-Leena.”

I det jeg ikke kan være alle steder på een gang, og det samme gør sig gældende for Else – har jeg truffet en beslutning der overordnet set kommer alle til gode. Både os som guides, og jer som vores gæster; ikke flere offentlige tours!

Da jeg startede med sightseeing for danske turister, var det kun private tours jeg solgte. De er de bedste! Men, så tænkte jeg at jeg gerne vil imødekomme rejsende på budget og startede med at tilbyde offentlige tours. Desværre sker det ofte, at kun 1-3 personer booker sig på en offentlig tour (hvis udenfor højsæsonen) og det kan bare ikke betale sig økonomisk 🙂 Sorry! Hellere ærlig, end at komme med en dårlig undskyldning.
Desuden, så er de private tours bare dét bedre! De kan tilpasses de rejsendes behov, der kan justeres i programmet, man kan vælge at blive hentet på hotellet og afslutte et ønsket sted. Spørgsmål der stilles før rejsen og undervejs, bliver besvaret hurtigere og med ekstra fokus – hvilket er en del af vores concierge service som private tours kunder får. Ofte er prisen ikke højere end havde det været en offentlig tour – og selvom jeg ikke ønsker det, så bliver offentlig tours “oftere” aflyst pga. manglende tilmeldinger end private tours gør.

Derfor, vil jeg fremover kun tilbyde private tours – på nær i ferier, i højsæsonen hvor jeg selv er i NYC. Jeg vil sørge for at opdatere listen over Offentlige tours 2019 som de kommer på programmet.

MEN!

Black Friday tilbud

 

Det betyder jo ikke, at I ikke skal have en mulighed for at spare lidt penge hvis planen er at I skal til NYC i løbet af 2019! Een gang om året har jeg udsalg, oftest omkring Black Friday (både fordi folk godt kan li’ at spare penge, og det er placeret godt så jeg kan planlægge den næste sæson)!


Derfor tilbyder jeg i år, hele 30% rabat på ALLE offentlige tours i NEW YORK CITY i 2019! Du skal dog booke og betale nu, inden tilbuddet udløber d. 1 december. Jeg har fuld forståelse for, at I måske ikke har jeres rejsedatoer fuldstændig på plads – men så længe I skriver det i feltet omkring øvrige information, så sørger jeg for at give rum for omrokering af dato booket. Altså; hvis du regner med I kommer til efterårsferien men ikke er sikker på om det er d. 14 eller 16 I ønsker turen – så skriver I bare det, og vælger en af datoerne. Så længe der er god tid til rejseperioden, så har jeg mulighed for at rykke rundt i tours.

Brug koden BLKFRI18 til alle private tours i hele 2019 i NYC; – book her: http://turistinewyork.dk/sightseeing/sightseeing-paa-dansk/ – eller direkte via vores booking platform: https://fareharbor.com/turistinewyork

—-

Er du interesseret i vores Las Vegas eller Washington D.C tours? Venligst book eller send besked til os herigennem: https://danishtourguide.com/

Jeg håber vi ses i 2019, og jeg takker alle jer der har været med på tours eller benyttet sig af vores services i løbet af 2018! I er bare de bedste! 🙂
Hvis du har lyst til at give din egen anbefaling af vores services og sightseeing, så er det bare så skønt! Faktisk bedre end drikkepenge – 😉
Klik på teksten for at give din anbefaling på Facebook eller her for at give din anbefaling på Tripadvisor!

Taknemmelige hilsener,

Maria-Leena Kerr